کد خبر:۱۲۶۵۱۷۲
در گفتگو با دانشجو؛
منصوری: صوت تماسی که روز حادثه با شهید آل هاشم داشتم موجود است + فیلم
معاون اجرایی رئیسجمهور در دولت سیزدهم، در گفتوگو با SNNTV، از وجود صوت تماسهای انجامشده با شهید آلهاشم در روز حادثه خبر داد اما تأکید کرد که به دلیل رعایت اخلاق، انتشار این فایلها مصلحت نیست.
به گزارش SNNTV، محسن منصوری، معاون اجرایی دولت سیزدهم، در گفتوگویی با دانشجو، درباره حادثه سقوط بالگرد شهید رئیسی، تأکید کرد که تماسهایی با شهید آلهاشم در روز حادثه برقرار شده و صوت این تماسها موجود است.
وی در این رابطه اظهار داشت: «تماسها با حاج آقای آلهاشم انجام شده است و صوت تماسها موجود است، اما به دلیل رعایت اخلاق، انتشار آن مصلحت نیست.»
منصوری در ادامه ضمن رد هرگونه ابهام در اطلاعرسانی رسانهای گفت: «هیچ غشی در این اطلاعرسانی و گفتگوی تلویزیونی وجود نداشت.»
وی همچنین به لحظات سخت پس از حادثه اشاره کرد و گفت: «خودمان هم تا پیکرها را ندیدیم، سعی کردیم قبول نکنیم که این اتفاق افتاده است.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰